AXEL PRO Házipénztár Program HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM 2018
        Program Hírek   Kövess Twitteren   házipénztár program youtube   házipénztár program facebook

Megrendelés

Válassza ki az Ön cégéhez legjobban illeszkedő változatot és rendelje meg most!

 

Árak

Csak egy LIKE, és most minden professzionális ügyviteli programunkra további exkluzív kedvezményt vehet igénybe. Részletek itt: https://www.facebook.com/axelprokft

Szoftverünk három különböző csomagban érhető el. Válassza ki az Ön igényeihez leginkább megfelelő változatot! Mindhárom csomag esetében kiválóan kezelhető házipénztár programot kap, amellyel élvezet a munka.

Válasszon csomagot!


MAX
40 000 Ft

PLUS
30 000 Ft

LITE
20 000 Ft
Forint pénztár kezelése
Grafikonok (6 db)
Jelszavas védelem
Adatok exportálása
Adatok importálása
Valuta pénztár kezelése
EUR, USD, GBP, stb.
32 pénznem
-
Grafikonok (22 db) -
Fejlett jogosultsági beállítások -
Ujjlenyomat olvasással belépés -
Hálózati működés - -
Több felhasználó egyidejű hozzáférése - -
Minden egyéb funkció

Áraink nettó árak, az áfát nem tartalmazzák, mivel a program teljes egészében költségként leírható! Csomagváltás csak felfelé lehetséges. A különbözeten kívül az utólagos váltás adminisztrációs költsége 5 000 Ft, ezért célszerű azt a csomagot választani, amelyik az Ön cégéhez legjobban illeszkedik. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk.

További szolgáltatásaink árai:


Kibocsátó fejléc módosítás ingyenes!
Szoftver áthelyezés másik gépre ingyenes!
Elveszett program pótlása ingyenes!
Ügyfélszolgálat ingyenes!
Problémamegoldás ingyenes!

Semmilyen kötelező plusz költség nincs. A szoftver egyszeri megvásárlása után az korlátlan ideig használható, korlátlan számú tranzakció írható be. Az AXEL PRO Házipénztár Program termékcsalád minden csomagjához egy év teljeskörű frissítési és terméktámogatási lehetőséget biztosítunk. Ennek lejárta után sem kell semmit kötelezően fizetni, tovább használható a szoftver, mivel a programba épített részletes beállításokkal a legtöbb jogszabály változásnak megfelelően tudja szoftverét konfigurálni. A egy év ingyenes terméktámogatási időszak után bármikor féláron vásárolhatja meg az új verziót és ezt elég akkor megtenni, ha az olyan változásokat tartalmaz, amelyre Önnek feltétlenül szüksége van, ráadásul ilyenkor egy újabb évig minden frissítést ingyen kap.
 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Házipénztár Program, Minden jog fenntartva!