AXEL PRO Házipénztár Program HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM 2018
        Program Hírek   Kövess Twitteren   házipénztár program youtube   házipénztár program facebook

Miért ezt válassza?

Mert egyszerű, gyors, profi. Válasszon a bal oldalon található menüpontokból!
Tudjon meg még többet az AXEL PRO Házipénztár Programról!

 

Miért válasszon minket?

Szigorodtak a házipénztár kötelező nyilvántartásának vezetésére vonatkozó jogszabályok és azok ellenőrzése. Az adózás rendjéről szóló törvény értelmében, a NAV a pénzkezelési szabályzat rendjének megsértése esetén az adózót minimum 500.000 Ft összegű mulasztási bírsággal sújthatja!

El szeretné kerülni a büntetést? Nem akar jelentős plusz adminisztrációs terhet?

Használja az AXEL PRO Házipénztár Programot, amellyel egyszerűen és gyorsan vezetheti a házipénztár nyilvántartást.

A szoftver alkalmas bevételek és kiadások gyors rögzítésére, utólagos bizonylatolásra, pénztárjelentések nyomtatására, és a szoftverrel egy kattintással ellenőrizhető a pénzkezelési szabályzatban meghatározott napi záró egyenlegek átlagára vonatkozó limit.
A házipénztár program minden tekintetben megfelel a NAV előírásainak.

Számviteli Törvény szerint:
14. § (8) A pénzkezelési szabályzatban rendelkezni kell legalább a pénzforgalom (készpénzben, illetve bankszámlán történő) lebonyolításának rendjéről, a pénzkezelés személyi és tárgyi feltételeiről, felelősségi szabályairól, a készpénzben és a bankszámlán tartott pénzeszközök közötti forgalomról, a készpénzállományt érintő pénzmozgások jogcímeiről és eljárási rendjéről, a napi készpénz záró állomány maximális mértékéről, a készpénzállomány ellenőrzésekor követendő eljárásról, az ellenőrzés gyakoriságáról, a pénzszállítás feltételeiről, a pénzkezeléssel kapcsolatos bizonylatok rendjéről és a pénzforgalommal kapcsolatos nyilvántartási szabályokról.

A számviteli törvény már régen érvényes szabályait is be kell tartani, mi szerint a pénzeszközöket érintő gazdasági műveletek, események bizonylatainak adatait késedelem nélkül készpénzforgalom esetén a pénzmozgással egyidejűleg rögzíteni kell. [Számv. tv. 165.§ (3)]

Elege van a bonyolult programokból, amiket csak könyvelők és rendszergazdák tudnak használni?

Szoftverünket a Felhasználó számára fejlesztettük és kezeléséhez nincs szükség sem speciális számítástechnikai tudásra, sem az adójogszabályok részletes ismeretére. A program rendelkezik ezen tudással, így leveszi a terhet az felhasználóról.

Hosszadalmas adminisztráció helyett inkább munkával töltené idejét?

Az idő pénz. Válassza a mi szoftverünket, hogy jelentősen csökkentse az adminisztrációval töltött időt és cége valódi tevékenységére tudjon koncentrálni. Az AXEL PRO Házipénztár programmal hatékonyabban fog működni cége!

Megbízható programot keres?

Tizenkét éve foglalkozunk házipénztár, számlázó és egyéb ügyviteli programok fejlesztésével és forgalmazásával, vevőink száma minden évben megduplázódik. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a NAV munkatársaival, így mindig friss információkkal rendelkezünk a jogszabály változásokról. Ügyfeleink között van számos adószakértő, könyvelő iroda, könyvvizsgáló, önkormányzat, ügyvéd, valamint számos Kft., Bt., Zrt., Kht., alapítvány, egyéni vállalkozó, stb. A programba vitt adatokat csak és kizárólag Ön érheti el, a szoftver technikai kialakításából adódóan még mi sem férhetünk hozzá.

Nem akar zsákbamacskát venni?

Szoftverünk azonnal letölthető, kipróbálható. Ehhez semmilyen adatot nem kell megadni, nincs szükség regisztrációra sem. A demó változat minden funkciója korlátlan ideig tesztelhető, nem fog lejárni.

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Házipénztár Program, Minden jog fenntartva!