AXEL PRO Házipénztár Program HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM 2018
        Program Hírek   Kövess Twitteren   házipénztár program youtube   házipénztár program facebook

Ügyfeleink

Több ezer elégedett ügyféllel rendelkezünk. Ön mikor csatlakozik?

"...messze a legjobb és a legtöbbet nyújtja a konkurens termékek között..."

 

Referenciák

Több ezer elégedett ügyféllel rendelkezünk országszerte. Ügyfeleink között van több könyvelő, könyvelőiroda, adóellenőr, adótanácsadó cég, ügyvéd, iskola, bank, tűzoltóság, önkormányzat, egyház, valamint számos Kft., Kht., Zrt, Bt, alapítvány és egyéni vállalkozó.

Azért választottam az AXEL PRO PLUS házipénztár programot, mert a számlázó programot is Önöktől vásároltam, és meg vagyok vele elégedve. A házi pénztár programok közül ez volt a legszimpatikusabb, ez tűnt a legegyszerűbbnek, mégis ettől lehetett várni a legtöbb információt az ellenőrzések és a kimutatásai alapján.

Rövid használat során eddig ezeket az elvárásokat a program teljesítette. Könnyű kezelhetőség, nagyon jó áttekinthetőség, megfelelő statisztikai elemzéseket lehet vele csinálni. Sokkal áttekinthetőbb, napra készebbek az adataim, kevesebb szabadidőmet veszi el a könyvelés. Könnyebben tudom ellenőrizni a könyvelő munkáját.

A legjobban a grafikonok tetszenek, mert különböző statisztikák alapján jobban tudom rendszerezni a beszállítóimat, jobban tudom a beszerzéseimet irányítani.

Összességében amit vártam a programtól, azt túlteljesítette pozitív irányban.

Bankus Róbert
Bankus Autó Kft.
Ezúton szeretném kifejezni maximális elégedettségemet az Önök teljesítményével, szakmai felkészültségével. Messze a legjobb ügyfélszolgálat, akikkel valaha is találkoztam!
Pénzes Katalin ügyvezető
TFG Hungary Kft.
A AXEL PRO Házipénztár programot egy társszervezetünknél a Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesületénél láttam. Ott figyeltem fel a program egyszerű kezelhetőségére és letisztult megjelenésére. Úgy érzem, hogy ezzel a programmal hatékonyan és szabályszerűen végezhetjük munkánkat.
A Gyengénlátó Gyermekekért Alapítvány
www.gyengenlatogyermek.hu
Köszönjük segítségüket a probléma megoldásában. Örömmel vettük, hogy fontos Önöknek az ügyfeleik elégedettsége és ezért még a programot is hajlandóak módosítani. Örülünk, hogy vannak még ilyen cégek.
Greg Copy Kft.
www.gregcopy.hu
A könnyen telepíthető program remekül kidolgozott, ízléses felhasználói felülettel rendelkezik. A szoftver felépítése egyszerűen átlátható, logikus, a kezelhetőség nagymértékben testre szabható és remek megoldásokat tartalmaz. Terméktámogatási feltételeinek köszönhetően a szoftver frissítései ingyenesen letölthetők, akár 1 év múlva is.
Imádom a programotokat, nagyon szuper!
Csikós Tímea
Clavius Nyomdaipari Kft.
Ezt nevezem rugalmasságnak, úgy látom nem véletlenül ilyen klassz ez a program!
M.M. Bútor Kft.
Letöltöttem az új verziót, köszönöm valóban sok új lehetőséget kínál, ami nagyon jó.
Gamma 96 Bt.
Ritkaság manapság ilyen együttműködő emberre akadni, már ezért is megérte, hogy a sors összehozott Önnel.
Süveges István Atya
Lajosmizsei Római Katolikus Egyházközség
Köszönöm a segítségét, valamint a rugalmasságát. Azt hiszem mi elkötelezett használói maradunk ennek a programnak.
Pásztor Judit Dóra
Medi-Tervill Kft.
Itt szeretném megjegyezni, hogy mindig a legújabb progi van meg! Indításkor az automatikus frissítést választottam, hogy minél hamarabb értesüljek az újdonságokról. A programfrissitéskor elámulok, mikor kiderül, hogy már megint mennyi hasznos újdonságot kaptunk a program készítőitől. Egyszerűen imádom ezt a programot!!! Nem csak könnyen kezelhető hanem jól átlátható is, - és ha bármilyen kérdésem / kérésem van, perceken belül választ kapok akár e-mailben, akár skype-on.
Szederkényi Bernadette
LetterHunter Megoldások Kft.
Hát ezt a programot nekem találták ki!
Vincze Tobias
VinEgo Kft
A program beszerzése idején ár-érték arány, testreszabhatóság és referenciáik alapján döntöttem Önök mellett. Ezt a döntésemet, ma mindennapi felhasználóként sem bántam meg. Kiválóan-egyszerűen használható programjuk hamar kedvencünké vált, a naprakész frissítések szinte megelőzik a törvényi változások életbelépését. Már a regisztráció rugalmasságakor és gyorsaságakor kiderült, hogy jól választottunk, de az adatváltozási kérelmünk alkalmával is percek kérdése volt visszajelzésük és a kért módosítás elvégzésének gyorsasága. Áttekinthető honlapjukon is egyszerűen, gyorsan kapom meg minden kérdésemre a választ, de ha írásban kérdeztem, akkor is kimagasló együttműködésről tettek tanubizonyságot.
Déry Gábor
RIVER-LINE Bt.
Köszönöm, remekül működik. Nem csak a program kiváló, hanem a "háttér" segítség is kifogástalan.
...OK köszönöm! Egyébként rettenetesen tetszik a program jó felépítése, villámgyorsan lehet vele dolgozni
A program nagyszerűen működik, mintha az én cégemnek találták volna ki.
... Nagyon szépen köszönöm! Gyönyörűen le van írva! Bárcsak minden programhoz ilyen részletes leírást adnának ...
Nagyon szeretem a programjukat. Egyszerű, átlátható, könnyen megtanulható. Régen sokkal bonyolultabb programot használtunk vagyonokért. Köszönjük a vállalkozóbarát fejlesztést. Mindenkinek ajánlani fogjuk.
Márkus Katalin
Stíluspadló Stúdió Kft.
www.parkettcenter.hu
Ügyfélszolgálat 5ös
Táncsics Renátó
Táncsics-Cipő Kft.
www.tancsicscipo.hu
Azért döntöttünk az Önök programjai mellett, mert már három cégünknél is ezeket a programokat használjuk, és nagyon meg vagyunk velük elégedve. A programjaik folyamatos fejlesztéseivel a jogszabályi elvárásoknak megfelelően tudjuk adminisztrálni a vállalkozásainkat. Ezzel a szakmai munkával, ezzel az árszinttel és a hozzá kapcsolódó minőséggel, valamint ezzel a segítőkészséggel biztosra vehető a vállalkozásuk sikeressége.
Kovács Dezső
RoyalCaritas Alapítvány
A K****szoft számlázóját használtam és nagyon agresszív módon akarták rámerőltetni a saját házipénztár programjukat is. Az Önök programja fele annyiba került, és tetszett a dizájn, na meg a név. :D Kezdőként főleg az ár miatt választottam ezt. Nem bántam meg! Nagyon egyszerű a kezelése, más programokhoz képest is. Átlátható, a menü rendszere full egyszerű! Nagy plusz és minusz gombok! :D És a többi programmal való együtt működés. A nyomtatási előnézet nagyon jól sikerült. A program nagyon gyors.
CNCPart.hu
Az elmúlt hetekben a számlázó és készletnyilvántartó program mellé vállalkozásunk megvásárolta az AXEL PRO Házipénztár PLUSZ programot is. A két program használata megkönnyíti vállalkozásunkban az adminisztrációs munkát. Mindkét program felhasználóbarát, könnyen kezelhető. A programok közti átjárhatóság, adat-átvételi lehetőség szintén hasznos és jól (ki)használható, ez szintén az adminisztrációs munka könnyítését szolgálja. Hasznos funkció, hogy a programindítással mindig a legfrissebb verziót tudjuk használni, nem szükséges külön a frissítések letöltése honlapról, így mindig az aktuális, legfrissebb, jogszabálykövető verzióval dolgozhatunk. Az adószám ellenőrzés különösen kedvelt része programjuknak, hiszen már a partner felvitele, vagy egy számla rögzítése alkalmával azonnal felhívja a figyelmet, amennyiben az adószámmal kapcsolatban bárminemű probléma merül fel, legyen az akár elgépelés, vagy akár felfüggesztés, hiszen a program a cégadatbázisok aktuális adatai alapján dolgozik.Összességében elmondhatjuk, hogy a programok használata, az ár-érték aránya, szoftverkövetés, tekintetében cégünk jó döntést hozott, amikor megvásárolta mind az AXEL PRO MAX készletnyilvántartó és számlázó programot, mind pedig az AXEL PRO PLUSZ Házipénztár programot.
Konkoly László Kft.
 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Házipénztár Program, Minden jog fenntartva!