AXEL PRO Házipénztár Program HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM 2018
        Program Hírek   Kövess Twitteren   házipénztár program youtube   házipénztár program facebook

Szoftverek

Innovatív szoftvereink segítségével jelentősen csökkentheti az adminisztrációt! Minden prémium termékünk könnyen kezelhető, gyors, profi.

"...messze a legjobb és a legtöbbet nyújtja a konkurens termékek között..."

Professzionális ügyviteli szoftverek Professzionális ügyviteli szoftverek Professzionális ügyviteli szoftverek
 

AXEL Professional Softwares Kft. - Szoftvereink

Az általunk fejlesztett és forgalmazott szoftverek minden igényt kielégítenek az egyszerű felhasználóétól a nagy cégekig. Professzionális ügyfélszolgálatunkkal stabil hátteret biztosítunk a programok megismeréséhez és használatához. Minden szoftverünk fejlesztése során figyelembevesszük ügyfeleink igényeit, ezáltal valóban prémium minőségű szoftvereket tudunk kínálni.

AXEL PRO Számlázó és Készletnyilvántartó Program

Elege van a kézi számla írásból? Ez a számlázó program egyszerűbbé teszik életét, professzionálisabbá vállalkozását, a számlázás gyors és egyszerű. A szoftver tartalmazza a korlátlan számú számla kiállítását korlátlan ideig és a számlázó funkció mellett a készletnyilvántartó modult is. Töltse le azonnal és próbálja ki, nézze meg miért ez a legjobb. Gyors, egyszerű, profi számla kiállítás, számos funkció, lekérdezés, grafikon. Igényeseknek!
www.axel-szamlazo-program.huAXEL PRO Útnyilvántartó Program

Az útnyilvántartás még soha nem volt ilyen egyszerű. Az útnyilvántartás az alapja annak, hogy a céges autó által keletkező benzin és egyéb kiadások elszámolhatóak legyenek! Nem csak útnyilvántartás vezethető szoftverünkkel, hanem nyilvántarthatóak a gépjárművekkel kapcsolatos költségek, a sofőrökhöz és az autókhoz tartozó dokumentumok és azok lejárata. Az AXEL PRO Útnyilvántartó Program a kiküldetési rendelvényt is elkészíti, valamint több prémium modult is tartalmaz. Töltse le azonnal és próbálja ki ingyen. Gyors, egyszerű, profi szoftver igényeseknek!
www.axel-utnyilvantarto.huAXEL PRO Nyomtatványkitöltő Program

Ne kézzel töltse! A megoldás egyszerű: Boríték címzés, boríték nyomtatás, postai tértivevény és feladóvevény kitöltés, címke, etikett és csekk nyomtatás. Ezzel a szoftverrel a nyomtatványok elkészítése és kitöltése rendkívül gyors és egyszerű. A teljesen ingyenes program jelentősen megkönnyíti az olyan gyakori céges teendőket, mint a borítékok igényes megcímzése, de a boríték nyomtatás funkción kívül a tértivevény vagy az ajánlott szelvény kitöltése is egyszerűsödik a program által. A különböző programváltozatok olyan extra funkciókat is kínálnak, mint a QR-kódos címkenyomtatás, egyedileg szerkeszthető elrendezések, illetve a tömeges boríték nyomtatás, vagy címke készítés. Gyors, egyszerű, profi szoftver igényeseknek!
www.axel-nyomtatvanykitolto.huAXEL PRO Házipénztár Program

Az AXEL PRO Házipénztár és Pénztárjelentés készítő program segítségével a házipénztár nyilvántartása (bevétel, kiadás, egyenleg) egyszerű és gyors. Egy kattintással ellenőrizhető a cég pénzkezelési szabályzatában előírt napi záró egyenlegek átlagára vonatkozó limit! Többféle beállítási lehetőség, jogosultságok és figyelmeztetés, ha az egyenleg nulla alá csökkenne. El szeretné kerülni a büntetést? Nem akar jelentős plusz adminisztrációs terhet? Ezzel egyszerűen és gyorsan vezetheti a házipénztár nyilvántartást. A házipénztár program demó változata azonnal letölthető és kipróbálható!
www.axel-hazipenztar.huPayNow™ - Fizetés egy pillanat alatt.

A PayNow™ megoldásnak köszönhetően a kiállított számlára egy QR-kód kerül, amely bármely okostelefonnal leolvasható, és a telefonon megnyíló weblapon lehetőség van Mastercard vagy Visa bankkártyával azonnal fizetni. Ügyfelei részére kínálhat bankkártyás fizetési módot is, így azonnal tudják fizetni az Ön által kiállított díjbekérőt, vagy számlát.
www.paynow.huTÓDOR Határidőnapló Program

A TÓDOR egy könnyen kezelhető határidő napló program, amellyel minden fontos teendő, elintéznivaló, esemény nyilvántartható. A teendő lehet egy időponthoz kötött találkozó, határidős munka, vagy bármikor elintézhető teendő, stb. A szoftver figyelmeztet a teendő elvégzésére. A határidőnapló program ingyenes változata azonnal letölthető és kipróbálható.
www.todor-hataridonaplo.hu
STANDUP Standoló Program

A StandUp Standoló Program a vendéglátóipari standolást könnyíti meg. A több órás papíron, vagy excelben vezetett standolási folyamat ezzel a standoló szoftverrel csak néhány perc! A standoló programmal rengeteg időt takaríthat meg! A bevitt maradványokból a standoló program kiszámolja a fogyást (fogyás=nyitó készlet+beszerzés-selejt-maradvány). A demó változat korlátlan ideig tesztelhető!
www.standolas.hu

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Házipénztár Program, Minden jog fenntartva!